Beschamend: Foto van Simon Cowell’s ‘open gulp’ gaat viral

Veronica Superguide logo
Beschamend: Foto van Simon Cowell’s ‘open gulp’ gaat viral

Beschamend: Foto van Simon Cowell’s ‘open gulp’ gaat viral

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een merkwaardige foto van Simon Cowells… ‘little Simon’ zorgt voor ophef op Twitter. Is het een beschamende ‘wardrobe malfunction’ of gezichtsbedrog?

Gênant kiekje

X-Factor jurylid en Brits talentscout Simon Cowell zat tijdens de audities van X-Factor op de bank tussen voormalig Spice Girls Mel B. en Emma Bunton met zijn been opgetrokken, waardoor het leek alsof er een stukje ‘vlees’ te zien is tussen zijn benen.

Een oplettende kijker maakte een screenshot van dit gênante moment die hij vervolgens op Twitter postte. “Gaat er iets mis met de kleding van Simon Cowell, of vindt hij de audities nét iets te leuk?”, vraagt hij zich af. De screenshot ging vervolgens viral via Twitter, toen komiek David Walliams de foto deelde met het briljante bijschrift: “So nice to see 'Little Simon' again.”

Hele grote teen

Simon Cowell reageerde sportief in de Britse krant The Independent op de beschamende optische illusie: het was gelukkig maar zijn grote teen. “Before anything else I want to clear up toe-gate. It was just my toe. It was quite embarrassing when I saw it online but it was just my toe. I have a very large toe.”

Misschien volgende keer toch maar schoenen aan, Simon?

Lees verder