Ik zie u graag: Belgische B&B Vol Liefde komt naar Videoland

Pas op 10 juli kunnen we weer genieten van de romances van verschillende B&B-eigenaren in B&B Vol Liefde seizoen 3. Gelukkig kunnen we ons al veel eerder vermaken met de Belgische variant, want deze komt al heel snel naar Videoland.

B&B Zoekt Lief
© VTM

B&B Vol Liefde is razend populair in Nederland, zo zijn wij inmiddels al toe aan seizoen 3. De kandidaten voor dit seizoen zijn al bekend gemaakt. Maar de Belgen konden ook niet achterblijven. Sinds 2022 is hun eigen variant van het programma op VTM 2 te zien onder de naam B&B zoekt Lief. Van maandag tot en met donderdag is er elke dag een nieuwe aflevering te zien. Ann Lemmens neemt de presentatie op zich.

32 aflevering B&B zoekt Lief

In het eerste seizoen zien we zes Vlamingen die een bed & breakfast in Frankrijk runnen, maar nog geen geliefde hebben. Ze krijgen allemaal vier of vijf mogelijke liefdeskandidaten te logeren om te kijken of de liefde ertussen zit. Net zoals bij ons gaat de presentatrice regelmatig bij de eigenaren op zoek om de voortgang van een mogelijke romance te checken. 

Het seizoen B&B zoekt Lief staat vanaf 18 mei op Videoland en heeft direct 32 afleveringen. 

Presentatie B&B Vol Liefde seizoen 3 in Nederland

Ann Lemmers neemt de presentatie van de Belgische variant op zich, maar wie gaat het in Nederland doen? Art presenteerde alle aftrap-afleveringen en ook was-ie er tijdens het eerste seizoen bij. De tweede reeks moest het zonder Art doen, Jeroen Kijk in de Vegte nam de voice-over op zich. Ook het aankomende derde seizoen doet het zónder presentator. Jeroen keert wél terug als voice-over.