'Beauty and the Beast krijgt prequel'

Door Redactie
Beauty and the Beast, lefon

Vergeet voor de vorm even Belle en het Beest, want de prequel-reeks die door Disney+ wordt gemaakt, gaat over Gaston en zijn hulpje LeFou. De serie is gebaseerd op de live-action remake uit 2017.

Acteurs Josh Gad en Luke Evans zouden, als de berichtgeving van The Hollywood Reporter waar is, weer in hun rollen kruipen. En dat niet alleen: Josh Gad treedt ook op als co-scenarist met showrunners Adam Horowitz en Eddy Kitsis, die eerder verantwoordelijk waren voor Once Upon a Time.

Naamloze project

Het nog naamloze project zou zes afleveringen bevatten en wordt net als de film een heuse musical. De kans is wel klein dat we Emma Watson of Dan Stevens nog gaan terugzien: de sterren uit de film hebben zich nog niet verbonden aan de Disney+-serie en dat lijkt - aangezien de serie zich jaren voor de hele gebeurtenis gaat afspelen - ook onwaarschijnlijk. We gaan het in de gaten houden!  

Releasedatum

Helaas weten we op dit moment nog niet veel meer: nog geen trailer, andere hoofdrolspelers of releasedatum. Daarom kun je ondertussen met een gerust hart beginnen met één van de andere films en series, die op Disney+ te vinden zijn. Genoeg keus, lijkt ons zo.