Beau van Erven Dorens in talkshow Beau

Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens in talkshow Beau

Beau van Erven Dorens ziet duopresentatie met Eva Jinek niet zitten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Uiteraard gunnen we Eva Jinek haar vakantie van harte! Maar stiekem hadden we het ook wel leuk gevonden als ze een paar keer samen met vervanger Beau van Erven Dorens de late avond had gepresenteerd… Helaas is Beau daar echter sowieso geen voorstander van!

Beau als vervanger van Jinek

Beau van Erven Dorens nam vorige week het stokje over van Eva Jinek. Ondanks dat Beau zich niet met de kijkcijfers bezighoudt, vindt hij het vast leuk om te horen dat zijn talkshow goed wordt ontvangen – zeker toen hij afstand nam van Volkert van der G., de moordenaar van Pim Fortuyn. Toch meent Beau dat het nog beter kan! Hij laat in Veronica Inside op Radio Veronica weten nog een hoop te kunnen leren. In dat geval weten wij wel een geschikte leermeester: Eva Jinek! Toch is de kans dat je Beau en Eva ooit als duo een talkshow ziet presenteren klein...

Beau wil geen co-host voor zijn talkshow

Beau laat in het radioprogramma van Wilfred Genee weten geen voorstander te zijn van duopresentatie: "Als je één foutje maakt voel je het dubbelhard. Het is geen gemakkelijke opgave." Hij wil zelfs geen uitzondering maken voor Eva! Of nou ja, natuurlijk zou Beau het hartstikke leuk vinden om zijn talkshow met Eva te delen. Hij acht de kans daarop echter wel klein: "Zij heeft vier maanden gewerkt en heeft nu eindelijk rust. Nu ga ik het doen, en in augustus pakt zij het op. Dat is veel logischer."

Beau is elke werkdag rond 21:25 uur te zien op RTL 4.

Lees verder