Ouch! Beau van Erven Dorens heeft geen zin meer in RTL Late Night

Veronica Superguide logo
Ouch! Beau van Erven Dorens heeft geen zin meer in RTL Late Night

Ouch! Beau van Erven Dorens heeft geen zin meer in RTL Late Night

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

RTL-ster Beau van Erven Dorens ziet het niet meer zitten om RTL Late Night in de zomer over te nemen. De druk is momenteel véél te groot. "Ik heb echt met Twan te doen."Dat zegt Beau in een interview met het AD. Op de vraag of hij RTL Summernight, de zomerse versie van Late Night, nog een keer wil doen (net als in 2017), antwoordt hij: "Zeker niet. Ik vond het leuk om te doen, was afgelopen zomer ook gevraagd, maar het is net als met een voetbalseizoen: tussen augustus en mei gebeurt het." 

Enorme druk

Ook de pressure is momenteel iets te heftig. "Het is echt verschrikkelijk. De hele dag keihard werken aan een show en de volgende dag de kritiek en kijkcijfers om je oren krijgen", aldus Beau. En die kritiek bij Twan is niet mals. "Dat is slopend. Ik heb echt met Twan te doen." In DWDD nam Peter R. de Vries het nog op voor RTL Late Night:

No way

Tegelijk zegt de presentator ook: "Ik heb geen zin om de stoel warm te houden". Daar heeft Beau het overigens ook veel te druk voor: hij won recent nog twee Televizier-ringen én maakt daklozenshow The Rotterdam Project. Ook is hij één van de makers van de nieuwe dramaserie Hockeyvaders

Lees verder