Giel Beelen en Beau van Erven Dorens in talkshow Beau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Giel Beelen en Beau van Erven Dorens in talkshow Beau

Beau sneert naar Giel Beelen vanwege vaccin-twijfel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het coronavirus is het gesprek van de dag bij iedere talkshow en zo ook bij Beau. Radio-dj Giel Beelen bleek sceptisch over een vaccinatie, maar presentator Beau van Erven Dorens vond dat maar apart.

In de talkshow gaat het over de hoge vaccinatiebereidheid in Nederland. Sommige BN’ers zoals Jamai Loman zijn al gevaccineerd, maar Giel ziet dat niet zitten. Toen hem werd gevraagd of hij een prikje wilde, zei hij “Mwoah.

Drank en drugs

Nou, kijk, ik ben heel opportunistisch. Als ik uiteindelijk naar een festival mag, denk ik: oké, schuif dat gif maar in me. Maar ik weet het niet.” Beau snapte er niks van en deelde een dikke sneer uit. “Je zou zeggen met alle drank en rommel die jij in je lijf hebt gespoten.

Moeilijke kwestie

Giel liet het uiteindelijk maar in het midden. “Ja, precies. Daar zeg je ook wat. Ik geloof wel in de natuurlijke afweer van de mens. Maar goed, het is een te moeilijke kwestie.” Beau zelf zou wel graag een vaccinatie krijgen.

Luchtige onderwerpen

Naast de eindeloze gesprekken over het virus en interviews met minister Hugo de Jonge scoort Beau ook goed met de luchtigere onderwerpen. De talkshow was gisteren in magische sferen en kijkers vonden het hilarisch toen de truc van Steven Kazàn ‘mislukte’ tijdens de talkshow.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder