Beau-kijkers blij met comeback Acda en De Munnik: 'Wat heb ik dit gemist!'

Het is misschien nu al de reünie van het jaar: Thomas Acda en Paul de Munnik gaan weer samen de studio in. Nog beter: dat hebben ze al gedaan. Om dat groots te vieren schuiven de twee aan bij Beau en kijkers zijn nu al enorm blij met deze muzikale comeback.

Acda & De Munnik
© RTL

Fans waren gebroken toen Thomas en Paul een punt zetten achter de iconische Acda & De Munnik. Het duo ging in 2015 na 25 jaar samen officieel uit elkaar. Je zou dat misschien bijna niet denken, want de heren produceerden in die tijd hit na hit die we nog steeds iedere dag wel kunnen horen op de radio.

Weer samen de studio in

Goed nieuws voor de fans die Acda & De Munnik stiekem best wel missen, want de twee komen gewoon weer bij elkaar. Het fijne nieuws maken de heren bekend in de middagshow van QMusic. Thomas en Paul duiken weer samen de studio in en geven in oktober zelfs weer een concert in Ziggo Dome. Een nieuwe single is er zelfs al en die laten ze nu ook al live horen in Beau.

Kijkers blij met comeback

Niet alleen hun nieuwe nummer 'Morgen Wordt Fantastisch' brengen de twee ter gehore, maar natuurlijk laten ze hun allergrootste hits niet zomaar links liggen in Beau. De optredens doen veel kijkers goed en ze zijn enorm blij met de comeback van Acda & De Munnik. "Daar word je toch meteen vrolijk van?", schrijft een kijker op Twitter. "Leuk dat ze weer een duo zijn!"

De tekst gaat verder onder de tweets

'Wat een chemie!'

Dat zijn de twee zelf ook, want ze vertellen dat de liefde tussen elkaar nooit over is gegaan, maar dat er wel wat pijnlijke momenten zijn geweest tijdens de break-up. Gelukkig zit het weer helemaal goed en de liefde spat er dan ook weer zoals vanouds vanaf. Hun opvoering van 'Mijn Stad Amsterdam' maakt indruk op Beau van Erven Dorens en ook op de kijkers. "Wat een chemie", schrijft een kijker vol lof op Twitter.

Beau is iedere werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4.