Frits Sissing

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frits Sissing

Beau: Frits Sissing over beruchte ‘konijnenfoto’

|
|

Laatste update:

Patrick Martens won de finale van Het Perfecte Plaatje en sprak bij Beau aan tafel over de wedstrijd. Eén van de meest spraakmakende momenten van het afgelopen seizoen was het beeld van Frits Sissing als ‘SM-konijn’. De smetteloze Frits wilde er toch nog even wat over kwijt!

Sissing werd in de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje in een soort ‘SM-kostuum’ gehesen. Het thema was ‘betrapt’ en het leek Georgina Verbaan hilarisch om Sissing, met zijn keurige Maestro-imago, als ‘leatherlord’ af te beelden. Even daarvoor had Sissing Verbaan met een half karkas laten slepen, dus wellicht dat Georgina hem ook een beetje terug wilde pakken.

Ondeugende Beau wilde het tóch nog even over dit moment hebben: RTL Boulevard meldde namelijk dat ‘iemand’ had gevraagd om deze foto niet meer te vertonen op televisie. Wie zou dat nou toch kunnen zijn?

Frits Konijn

“Als je hem niet wil laten zien, dan laat ik hem niet zien”, meldde Beau. Daar was Frits wel blij mee: “Die hoeven we niet meer te zien. Als hij alleen vertoond wordt, dan wordt hij uit de context gehaald. Dan gaat het over mij, en niet over de foto. Daar wil ik van af.” Dat snapte Beau wel: “Het is er niet eentje die je thuis aan de muur gaat hangen."

Toch vond Sissing wel dat de foto er ook gewoon bij hoorde. “Georgina heeft die foto gemaakt, het was onze eerste shoot. Ik heb Georgina eerst in een vrij penibele situatie gemanoeuvreerd. Dan moet ik ook niet zo kinderachtig zijn dat ik zeg: ‘Dat ga ik niet doen!’” Verbaan zat ondertussen een beetje schuldbewust te kijken.

Beau: Frits Sissing over beruchte ‘konijnenfoto’

Verbaan lichtte haar opzet nog even toe. “Ja, je bent heel keurig! Ik dacht: waar zouden mensen nou echt van schrikken? Nou, als Frits niet keurig was!” Sissing toonde zich ook nog sportief: “Eigenlijk had je de shoot moeten winnen, want deze heeft de meeste ophef veroorzaakt.”

Dubbel spannende finale Het Perfecte Plaatje

Zoals gezegd won Patrick Martens uiteindelijk de finale. Jurylid William Rutten vertelde dat Patrick misschien een béétje geluk had dat Frits ziek was geworden op Bonaire. In Shownieuws vertelde hij de reden. “Ze hadden een food-photography-opdracht, en die hapjes hadden een tijdje gestaan. Tijl en Frits dachten: ‘Nou, dat is wel lekker!’ Tijl was als eerste de lul, die werd die nacht gigantisch ziek en heeft de laatste aflevering niet af kunnen maken. De dag erna werd Frits ziek, die heeft de opdrachten half op de pot af zitten maken.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

William Rutten verwacht volgend jaar trouwens gewoon wéér een seizoen van Het Perfecte Plaatje, ook al is er officieel nog niets over bekend.

Lees verder