• RTL
  • Beau
  • TV
  • Talkshow

Beau blundert aan talkshowtafel: ‘Sorry voor deze chaos’

Door Alie Sierkstra
beau van erven dorens blunder talkshow

Beau van Erven Dorens wist vanavond weer voor hilariteit te zorgen aan de talkshowtafel. De presentator lette even niet op... en beging toen een heerlijke blunder!

Beau van Erven Dorens is terug! Hij neemt sinds kort de late avond weer waar voor RTL 4. En dat is misschien nog even wennen… Beau vertelt ons keurig wie er vanavond aan de talkshowtafel zitten, zoals bijvoorbeeld Jan Joost van Gangelen die komt vertellen over het WK voetbal. Daarna wordt het leadermuziekje gestart en keren we terug naar de presentator…

Beau heeft niets in de gaten

Beau heeft alleen helemaal niet in de gaten dat hij al live is! “Jan Joost, hoe is het afgelopen met voetbal?”, vraagt hij nietsvermoedend. “Ja, jongens, jullie mogen wel even een beetje muziek opzetten”, zegt hij vervolgens tegen zijn redactie terwijl hij achteroverleunt. “En we hebben een reclame van euh…” En dan dringt het tot Beau door!

'O, we zijn bezig'

O, we zijn bezig”, zegt Beau verschrikt! “Ah, sorry!” Het publiek en de gasten schateren het uit. Gelukkig herpakt de presentator zich snel en heet hij de kijkers alsnog welkom: “Sorry voor deze chaos, dames en heren. Hartelijk welkom.

Even terugblikken op eerdere Beau-uitzendingen? Eerder maakte de presentator een vrij pijnlijke fout en werd hij gehypnotiseerd… of nou ja, dat was in ieder geval de bedoeling.

Beau zie je elke werkdag rond 22.00 uur op RTL 4.