Will Smith en Martin Lawrence

Veronica Superguide logo
Will Smith en Martin Lawrence

Bevestigd! Bad Boys 4-script wordt op dit moment geschreven

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Bad Boys-producent Jerry Bruckheimer heeft bevestigt dat het script voor Bad Boys 4 as we speak geschreven wordt! Helaas is nog niet duidelijk wanneer de vierde film uit moet komen.

Bad Boys 4 van Bad Boys for Life-scenarist?

In een interview met Collider laat Jerry Bruckheimer weten dat er op dit moment gewerkt wordt aan een draft-versie van het script voor een vierde Bad Boys-film. De producent vertelt helaas niet wie er precies achter de schrijfmachine gekropen is… Eerder deden echter al geruchten de ronde dat het om Chris Bremner gaat, de man die ook het script voor Bad Boys for Life tikte.

Bad Boys for Life was groot (financieel) succes

In januari van dit jaar werden we eindelijk getrakteerd op een nieuwe Bad Boys-film met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrollen. Ondanks dat veel mensen toch wel een tikkie sceptisch waren, deed Bad Boys for Life het hartstikke goed! Sterker nog: de film haalde 419 miljoen dollar op aan de bioscoopkassa’s, terwijl hij ‘slechts’ 90 miljoen dollar gekost had.

Wanneer draait Bad Boys 4 in de bios?

Als gevolg van de coronacrisis zijn filmstudio's terughoudend om nieuwe films aan hun releasekalender toe te voegen. Iets zegt ons echter dat Sony toch zoveel mogelijk vaart wil maken met Bad Boys 4. Iets met het ijzer smeden als het heet is! Met alle verschoven releases, verwachten we Bad Boys 4 echter toch niet meer in 2021 in de bioscoop. Maar wees gerust, je hoeft dus in ieder geval niet weer 17 jaar op een nieuwe film te wachten!

Lees verder