Back from the dead! Makers Saw gaan Final Destination-rebooten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Back from the dead! Makers Saw gaan Final Destination-rebooten

Back from the dead! Makers Saw gaan Final Destination-rebooten

|
|

Laatste update:

Het gaat lekker met die horror-reboots! En we hebben weer een nieuwe reeks voor je in de aanbieding: Final Destination komt terug, en wel met de schrijvers van Saw!

Het gaat om Patrick Melton en Marcus Dunstan, die samen vier Saw-films schreven. Dit meldt Cinemablend. Hier kijken we stiekem toch wel naar uit. In Final Destination wist één groepje mensen aan de dood te ontsnappen doordat één van hen een toekomstvisie van een ramp kreeg. Vervolgens stierven de overlevers, één voor één.

Aw yeah

De Final Destination-reeks van vijf films (2000-2011) was absoluut geen tophorror, maar wist ons altijd wel te vermaken met ongeveer hetzelfde plot (dat sinds deel één niet bijster veel veranderde). Dat is knap! Stiekem was het ook best gaaf om te zien wat voor gekke manieren de makers vonden om personages te laten sterven. You can’t cheat death…

Rebooten maar

Dit is sowieso niet de eerste grote horrorfranchise die een reboot krijgt. Vorig jaar kwam de Halloween-sequel slash reboot nog uit, in 2020 komt Jason Voorhees terug én nog dit jaar snijdt killerpop Chucky er weer lustig op los. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die andere toffe horrofilms die in 2019 uitkomen.Het is nog niet bekend wanneer de Final Destination-reboot uitkomt.

Lees verder