India, Tony Junior Bachelor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
India, Tony Junior Bachelor
De Bachelor

Bachelor-India onthult relatiestatus met Tony Junior

|
|

Laatste update:

India Coenen kwam best ver tijdens De Bachelor met Tony Junior, maar wist toch nét niet het hart van de Utrechtse dj te veroveren. De laatste tijd worden de twee echter regelmatig samen gespot. Zou er dan na het programma toch iets zijn opgebloeid?

Duidelijkheid over relatiestatus 

India en Tony werden vorige week nog samen gespot op het festival intens. De Bachelor-deelnemer besluit na veel vragen hierover op Instagram en geruchten in de roddelpers duidelijkheid te scheppen over hun relatiestatus. En dat is (helaas) niet zo spannend als het op het eerste gezicht lijkt.

 

'Just being kind'

Ze begint haar bericht enigszins cryptisch. “Liever een wifey wanneer nodig, dan een duivel altijd overbodig." Maar speelt daarna open kaart: "Even voor de duidelijkheid: tussen Tony en mij is er helemaal niks. Long time no see, just being kind is the key", schrijft ze bij een selfie met Tony.

Waarom Tony India naar huis stuurde

Tijdens het Bachelor-seizoen dachten zowel de kijkers als Tony zelf lange tijd dat India zou winnen. Achteraf onthulde Tony waarom hij haar tóch naar huis stuurde.

 

‘Hoe kan je dit doen?’

"Er is iets achter de schermen gebeurd waardoor ik mijn vertrouwen in haar verloor. Zij of eigenlijk haar vriendin die meekwam, gaf me na de date die ik met hen had een briefje. Daarin stonden dingen in over Julia om haar compleet naar beneden te halen en toen dacht ik echt: hoe kan je dit doen?" Tony Junior twijfelde dan ook geen moment. "Dat was voor mij het moment dat het avontuur met India ook stopte. Ook al had ik haar hoog zitten."

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder