Fabrizio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fabrizio
BN'ersOphefDe Bachelor

Bachelor-deelnemer woest op Fabrizio na exit: 'Sukkel'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

De Belgische Bachelor Fabrizio kreeg maar liefst 24 uur de tijd om te beslissen met welke van de drie overgebleven dames hij het avontuur wilde voortzetten. Fabrizio overhandigde een deelnemer geen roos en ze werd woest.

Let op! Dit artikel bevat spoilers uit de nieuwe aflevering van De Bachelor België.

Het minst toegegroeid

Tijdens de rozenceremonie waren het Margaux en Madieke die de rozen in ontvangst mochten nemen. "Ik heb Sanne geen roos gegeven, omdat ze van de drie het minst naar mij toegegroeid is. Ik heb net iets meer momenten meegemaakt met Madieke en Margaux dan met Sanne", beargumenteerde Fabrizio zijn keuze. 

 

‘Zo’n sukkel’

Sanne was helemaal overdonderd na de keuze van Fabrizio om haar naar huis te sturen. "Ik vind het echt een domme keuze. Ik vind het zo'n sukkel, maar het is zijn verlies. Zo zie ik het. Ik vind het een aparte keuze na onze date. Maar als dit voor hem goed voelt, dan wens ik hem veel geluk."

 

Twijfels

Na Madieke zocht Fabrizio ook de intimiteit op bij Margaux en Sanne. Margaux heeft hem behoorlijk teleurgesteld nadat hij erachter kwam dat ze thuis opgewacht zou worden door haar ex. En eerder had ze ook al een verkeerde aanname over hem verspreid. En bij Sanne voelde hij twijfels en vroeg hij zich af of het nog wel goed zat tussen hen. Niet dus, bleek later in de uitzending.

Onze eigen Nederlandse Bachelor Thomas bevindt zich op dit moment in hetzelfde avontuur als Fabrizio. Hij stuurde laatst Indigo naar huis en ze deed een boekje open over haar exit. Ze vond het niet helemaal eerlijk dat Thomas haar naar huis stuurde. 

 

De Bachelor België en Nederland zijn iedere donderdag te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder