• Nieuws

Babette van Veen bedankt GTST-fans na exit

Babette van Veen en Joep Sertons verlaten GTST

Gisteren was het zo ver: Linda Dekker en Anton Bouwhuis waren voor het laatst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Babette van Veen en Joep Sertons bedanken hun fans voor de jarenlange steun.

Joep Sertons zette op Instagram een ‘afscheidsstory’ klaar, waarin hij alle GTST-kijkers nog één keertje bedankt. Sertons speelde elf jaar lang de rol van Anton Bouwhuis. Bouwhuis verhuisde in 2010 met zijn gezin naar Meerdijk, en al snel kreeg zijn leven de ene bizarre wending na de andere. Hij kreeg te maken met een ebola-uitbraak, een paar geflipte stalkers en moest regelmatig zijn wilde zoon Sjoerd een handje helpen. Uiteindelijk vertrok hij naar Bonaire met zijn tweede grote liefde Linda Dekker (die hem een tijdje geleden nog levend wilde verbranden!).

Babette van Veen bedankt GTST-fans na exit
Bericht wordt geladen...

Geen mooi afscheid voor Linda Dekker

Linda Dekker was een GTST-personage van het eerste uur, ook al zaten er flinke pauzes tussen de  optredens van Babette van Veen. De actrice is een stuk feller over het gedwongen afscheid van GTST. Ze gaf eerder aan enorm te balen, en vertelde uitgebreid over de moeilijke sfeer die de laatste jaren bij Goede Tijden, Slechte Tijden hing. Toen het slecht ging met de kijkcijfers vielen er geregeld donderpreken, en nu het weer beter gaat voelde Van Veen zich een beetje aan de kant gezet.

In Shownieuws bedankte de actrice haar fans, die haar altijd bleven steunen. “Jullie zijn altijd zó lief voor mij geweest!”

In het interview vertelt ze ook dat haar afscheid een beetje flauwtjes was. “Onze laatste scène is vrij summier. We pakken onze koffers en we gaan… Geen mooi eindmoment.” Vandaar dat Babette zelf ook niet gekeken heeft!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.