Roxanne en Theun uit B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxanne en Theun uit B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde: Theun in bed bij Roxanne?

|
|

Laatste update:

In B&B Vol Liefde koos Roxanne voor de gespierde Mitch, maar… ze had er meteen alweer spijt van. Ze bleken elkaar toch niet zo goed te liggen, omdat ze Mitch van nature toch wat te rustig vond. Mitch keerde terug naar huis terwijl hij de enige was die nog geen blote borst van Roxanne gezien had.

Mitch hield hoop dat er na de opnames, toch een ongemakkelijke periode, nog iets zou opbloeien maar het leek erop dat dit niet zou gebeuren. Tot dit weekend, want na een flirtpartij op Instagram beleefden Roxanne en Mitch een hele gezellige avond.

B&B Vol Liefde: Theun in bed bij Roxanne?

Het vertrek van Mitch werd gefilmd door zijn oude B&B Vol Liefde-kameraad Theun, en vannacht gaf hij een update vanuit Roxannes bed (en breakfast).

B&B Vol Liefde: Theun in bed bij Roxanne?

Fans van B&B Vol Liefde werden een beetje op het verkeerde been gezet, want Theun was ‘gewoon’ te gast in de bed en breakfast van Roxanne. Roxanne gaf een gezellig etentje waar meerdere deelnemers aan de populaire datingshow aanwezig waren. Naast Mitch en Theun kwam bijvoorbeeld ook Romana even buurten!

B&B Vol Liefde: Theun in bed bij Roxanne?

Debbie was de afgelopen dagen óók in Nederland, en haalde op social media nog even flink uit, maar zij vloog gisteren alweer terug naar Salerno.

B&B Vol Liefde seizoen 2

Hoewel er uiteindelijk weinig liefde ontstond in de show bleken de avonturen van Jacob, Bert, Debbie, Roxanne en de rest enorm populair afgelopen zomer. De makers van B&B Vol Liefde zoeken dus al naar nieuwe B&B-eigenaren, maar we vragen ons wel een beetje af wie er nog durft!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder