Simone en Richard in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simone en Richard in B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Simone over Richard: ‘hij was ineens 180 graden gedraaid’

|
|

Laatste update:

Het hele land zat deze zomer aan de buis gekluisterd voor B&B Vol Liefde. En zo waren we allemaal getuige van de hartstochtelijke tongzoen tussen Simone en Richard. Dat moest goedkomen tussen die twee, maar het liep toch anders. Ze doet nu een boekje open over de nogal onverwachte breuk.

Fladderende vlinders

De kijkers zagen allemaal hoe de vlam oversloeg tussen de 51-jarige Simone en de Texelse kokkelvisser Richard. Het hoogtepunt, op tv dan tenminste, was de veelbesproken tongzoen tussen de twee. En hoewel de twee voor elkaar bestemd leken, liep de romance met een sisser af. Simone vertelt in een interview met de Telegraaf: "Terwijl we daarvoor nog allebei vlinders voelden fladderen. Maar hij was ineens 180 graden omgedraaid."

Festivalganger

Simone was in mei nog bij Richard en alles leek koek en ei. Ze maakte zelfs al plannen om in juli en augustus terug te gaan voor twee maanden. Maar eind juni liet hij weten dat het voor hem klaar was. "Hij was niet verliefd, vertelde hij. Ik herkende achteraf wel kleine tekentjes. Richard zei dat ik in Nederland een veel te leuk leven had, omdat ik daar festivals bezocht en veel vrienden had, maar dat was flauwekul natuurlijk." In vertwijfeling bleef Simone achter. "Ik vroeg mezelf af of ik het nou zo verkeerd gezien had. Ik was er namelijk van overtuigd dat hij net zo verliefd was op mij, als ik op hem. Ik moet Richard vergeten en me weer op mezelf gaan focussen."

Haar optreden op tv is Simone best bevallen en smaakt naar meer. ‘Ik sta open voor meer programma’s. Expeditie Robinson bijvoorbeeld of Wie is de mol?’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder