Simone B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simone B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Simone geeft update over relatiestatus

|
|

Laatste update:

Even leken Richard en Simone uit B&B Vol Liefde een match made in heaven te zijn. Totdat Richard zich ineens bedacht en haar aan de kant zette. Hoe gaat het nu met Simone? De deelneemster geeft een update. 

Nieuwe vrienden

Simone is dan wel niet meer samen met Richard, eenzaam is ze zeker niet. Sterker nog: ze heeft er alleen maar meer vrienden bijgekregen. De B&B Vol Liefde-deelnemers blijken enorm goed met elkaar op te kunnen schieten. Afgelopen weekend was er wederom een reünie, dit keer in een indoor ski-hal. "We voelen elkaar gewoon supergoed aan, omdat we allemaal hetzelfde hebben meegemaakt", zegt Simone over haar nieuwe vrienden tegenover RTL Boulevard. "Ieder op zich, maar we hebben zoveel gemeen. Het is heel fijn om met elkaar het verhaal te kunnen delen, daar heb ik veel steun aan."

Liefdesupdate

En op liefdesgebied, hoe zit het daarmee? "Op dit moment ben ik heel lekker gewoon met mezelf bezig", zegt Simone. Ze is 'aan het genieten' van alles wat er op dit moment om haar heen gebeurt. Andere deelnemers geven ook een update over hun liefdesleven. Menno's prille relatie is gesneuveld, en ook Marian en Sven zijn de ware nog niet tegengekomen. Ben, deelnemer van Denise, doet er geheimzinnig over: "Dat is ingewikkeld." To be continued?

Breuk met Richard

Dat Richard het ineens niet meer zag zitten, ook een beetje tot verbazing van Simone, kwam natuurlijk hard aan. De twee zijn momenteel niet on speaking terms. "Ik had nog wel gewoon contact willen hebben. Maar hij niet, dus ik spreek hem niet meer." Simone is daar eerlijk gezegd wel een beetje teleurgesteld over. "We hebben zoveel samen meegemaakt. Jammer dat ik hem niet meer spreek."

Lees verder