B&B Vol Liefde Hans en Petra voor even herenigd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
B&B Vol Liefde Hans en Petra voor even herenigd
RTLB&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Petra sluit Hans weer in de armen: 'Hij is er weer!'

|
|

Laatste update:

Wat nou precies de relatiestatus is tussen Hans en Petra aan het einde van dit seizoen van B&B Vol Liefde, is nog altijd niet helemaal duidelijk. Maar een Instagrampost van Petra suggereert dat ze nog altijd verliefd is op de oude rocker, die voor een optreden in Tilburg was. 'Hij is er weer!'

Meedoen is belangrijker dan winnen

Ok, het was misschien niet echt liefde op het eerste gezicht tussen de B&B-houder uit Frankrijk en de kattengedragsdeskundige Petra. Het was vooral te danken aan het vertrek van rivale Anne Marie dat Petra uiteindelijk als laatste overbleef. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Volgens de poëtische Hans was Petra zeker geen tweede viool, maar toch echt een Stradivarius. Vast stond in elk geval dat Petra uiteindelijk toch weer naar d'r kattenbaan is terug gegaan en niet bij Hans is ingetrokken. Maar hoe het contact nu verder ging was onduidelijk. Tot nu.

 

 

 

'Hij is er weer!'

In een story op haar Instagram deelt Petra dolblij dat ze weer 'reunited' is met haar Hans. Hij is in Nederland met zijn band Miners of Muzo voor optredens in Tilburg en Breda. En uiteraard stond Petra als een verliefde groupie toe te kijken. Dat suggereert in elk geval de verliefde emoji die ze achter de zin "Hij is er weer!" plaatste. Wanneer hij weer vertrekt is niet bekend.

Het laatste seizoen van B&B Vol Liefde is terug te kijken via Videoland.

Lees verder