Simone Richard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simone Richard
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde Juice: Richard en Simone maken ruzie via media en geen enkel contact meer

|
|

Laatste update:

Het leek liefde op de eerste tongzoen. Simone en Richard uit B&B Vol Liefde waren onafscheidelijk. Na een turbulente relatie en heel veel moddergooien hebben de twee nu helemaal geen contact meer.

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

‘Ik had nog wel contact willen hebben’

Hoewel Simone nog steeds gevoelens heeft voor Richard, hebben ze geen contact meer. Dat vertelt ze in een interview met RTL Boulevard. “Ik had nog wel gewoon contact willen hebben. Maar hij niet. Jammer, want we hebben zoveel samen meegemaakt en beleefd.”

Zwartmaken

Richard gooit het over een héle andere boeg. Hij is vooral boos op Simone. Hij is het hélemaal zat dat zijn ex hem zwartmaakt in de media. Dat vertelt hij aan LoveReality.

Stop met deze narigheid

"Stop toch eens met deze narigheid en laat iedereen eens eerlijk en oprecht worden, net als ik altijd probeer te doen. Want wat is de reden van onze breuk? Juist ja, daar wordt nooit naar gevraagd bij mij. Nee, oh, de zielige Simone. Nou, zo zielig is het allemaal niet.”

Rotte vis

Ook laat de kokkelvisser en B&B-houder aan RTL Boulevard weten dat Simone gekker op hem was, dan hij op haar. “Maar dan hoeven ze me toch niet voor rotte vis uit te maken? Kom op, word volwassen!”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder