B&B Vol Liefde-Astrid openhartig over scheiding: ‘Lastige periode’

B&B Vol Liefde-deelnemer Astrid vertelt openhartig over haar scheiding en de lastige periode die daarop volgde: “We hadden allebei pijn en verdriet en waren boos.”

Niets missen? Blijf op de hoogte via onze ultieme B&B Vol Liefde-overzichtspagina

Astrid B&B Vol Liefde Oostenrijk

Voordat Astrid in B&B Vol Liefde de liefde vond in de armen van Harmjan, was de B&B-eigenaresse getrouwd met de vader van haar twee kinderen. Ze vertelt aan Vrouw Magazine over haar ex en hun scheiding: “Dat mijn ex hier dichtbij woont, is geen probleem, maar juist fijn voor de kinderen; zij gaan regelmatig naar hem toe."

'Pijn en verdriet'

Ook tijdens de lastige scheiding bleef Astrid het belang van haar kinderen vooropstellen: “Natuurlijk hebben we een lastige periode gehad na de scheiding. We hadden allebei pijn en verdriet en waren boos, maar we hebben wel twee kinderen. En die zijn gelukkig altijd bovenaan blijven staan. Hij heeft zelf ook een nieuwe relatie en het is helemaal prima tussen ons.

B&B

Astrid en haar ex werkten samen in hun Oostenrijkse B&B. Na de scheiding stond Astrid er echter alleen voor: “Ik heb nooit overwogen om terug te gaan naar Nederland toen we uit elkaar gingen. Het was wel heftig om de B&B in m’n eentje voort te zetten, maar ik had geen keus. Ik sta nu al zo’n jaar of vier in een overlevingsstand. Het was altijd doorbuffelen. Ik had geen tijd voor stomme emoties en tranen."

Astrid en Harmjan

Maar toen kwam Harmjan haar B&B binnenwandelen en was er alsnog ruimte voor die emoties en tranen. “Nu kan die overlevingsstand eindelijk uit. Harmjan was de eerste die na lange tijd aan mij vroeg: 'As, wat wil jij eigenlijk?’” Dat het nog altijd goed zit tussen Astrid en Harmjan is eigenlijk een understatement: het stel is namelijk verloofd!

B&B Vol Liefde krijgt gelukkig een nieuw seizoen. We stellen de nieuwe kandidaten graag aan je voor!