Astrid Kersseboom is De Slimste Mens!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Astrid Kersseboom is De Slimste Mens!

Astrid Kersseboom is De Slimste Mens!

|
|

Laatste update:

Wekenlang was De Slimste Mens weer een hit in de zomermaanden, en vanavond zagen we de langverwachte finale. Francis van Broekhuizen, Jeroen Grueter en Astrid Kersseboom vochten het onderling uit.

Francis van Broekhuizen was dankzij haar droogkomische optreden in elk geval de publieksfavoriet! Ze veroverde de harten van tv-kijkend Nederland

Astrid Kersseboom kreeg het even moeilijk, toen Philip Freriks vroeg of de nieuwslezer wel eens een ‘dickpic’ had ontvangen… Hopelijk bracht hij niemand op ideeën.

Jeroen Grueter kreeg de lachers op zijn hand, toen hij na de ‘dickpic’-vraag een vraag koos van Peter R. de Vries “om in het thema te blijven.”

Ondanks de mentale steun viel Francis vlák voor de finale af… Een vraag over de panda’s in Ouwehands Dierenpark werd de zangeres fataal. Kersseboom en Grueter gingen allebei  met ruim 300 seconden de finale in!

De sportverslaggever en de nieuwslezer waren aan elkaar gewaagd: in de finale ging het er keihard aan toe. Uiteindelijk kreeg Jeroen Grueter de nekslag door een portie 'fish and chips'.

De Slimste Mens

Door de coronamaatregelen was de uitreiking van de prijs een beetje een ongemakkelijk gebeuren... Parlementair verslaggever Marieke van de Zilver overhandigde de trofee op afstand, en het zag er allemaal een beetje knullig uit! Kersseboom hoopt de trofee in het winterseizoen wéér aan een vrouwelijke kandidaat door te geven.

De Slimste Mens

kende dit seizoen een paar flinke winnaars en verliezers. Monica Geuze maakte niet zo'n beste indruk, maar had de vraag niet goed verstaan, en Jörgen Rayman speelde hoog spel maar ging onderuit na een onverwachte black-out.

Lees verder