Ash vs Evil Dead krijgt geen vierde seizoen

Veronica Superguide logo
Ash vs Evil Dead krijgt geen vierde seizoen

Ash vs Evil Dead krijgt geen vierde seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een van de goorste en grappigste horrorseries loopt binnenkort ten einde. Dit weekend werd bekend dat Ash vs Evil Dead niet verlengd zal worden voor een nieuw seizoen.

Cultheld

Een van de meest geliefde horrorhelden uit de jaren 80 is Ash uit de Evil Dead-reeks. Deze supermarktmedewerker klust in zijn vrije tijd tegen wil en dank bij als demonenjager. Dankzij acteur Bruce Campbell groeide Ash al snel uit tot een cultheld. Drie jaar geleden keerde Bruce na bijna 25 jaar terug in de rol die hem beroemd maakte in de tv-serie Ash vs Evil Dead. Maar na drie even gore als grappige seizoenen trekt televisiezender Starz de stekker uit de reeks.

Gentleman

Hoe triest ook, het vroegtijdige einde van Ash vs Evil Dead komt niet helemaal als een verrassing. De serie kampte al langer met tegenvallende kijkcijfers en het derde seizoen kon het tij helaas niet keren. Dat betekent dat de reeks zal stoppen na de seizoenfinale. Die wordt eind van de maand uitgezonden. Bruce Campbell is vooral blij met de kans die hij heeft gekregen. Als een gentleman bedankt hij dan ook de makers en de fans dat hij na al die jaren weer in de rol mocht kruipen van de onverschrokken demonenjager. Groovy!

Lees verder