Horrorserie Ash vs Evil Dead nu te zien op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Horrorserie Ash vs Evil Dead nu te zien op Netflix

Horrorserie Ash vs Evil Dead nu te zien op Netflix

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor horrorliefhebbers die wel tegen een stootje kunnen: de Evil Dead spin-off Ash vs Evil Dead is vandaag verschenen op Netflix!

Boshutje

The Evil Dead (1981) staat te boek als een van de beste horrorfilms aller tijden. Het verhaaltje over een groepje vrienden dat belaagd wordt door demonen in een afgelegen boshutje was toen al niet heel vernieuwend. Maar dankzij de bloederige effecten, het duizelingwekkende camerawerk en de gitzwarte humor groeide de film uit tot een klassieker. Er kwamen nog twee vervolgen, die niet onderdeden voor het origineel. In 2015 verscheen er zelfs een heuse televisieserie: Ash vs Evil Dead. En die is sinds vandaag te zien op Netflix!

Kettingzaag

De hoofdrol is voor Bruce Campbell, die opnieuw in de huid kruipt van Ash. De demonenjager is alleen niet de jongste meer en hij wil dan ook niks meer te maken hebben met de Deadites. Maar wanneer deze duistere wezens de aarde opnieuw bedreigen, moet Ash toch weer de kettingzaag aanzwengelen. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn collega’s van de supermarkt! Net als de film, wordt Ash vs Evil Dead geprezen om zijn vlotte tempo, maffe humor en natuurlijk een overkill aan bloederige horrortaferelen!

De eerste twee seizoenen van Ash vs Evil Dead staan nu op Netflix.

Lees verder