Arjen Lubach produceert house!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arjen Lubach produceert house!

Arjen Lubach produceert house!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nee, Arjen Lubach (u allen bekend van Zondag met Lubach) is niet de producer van de serie House. Hij heeft buiten televisie-maken en op de planken staan nog een andere hobby: muziek maken. En hij heeft net een nieuw deephouse-nummer online. 

Lubach zijn alter-echo heet Hartebees. Zijn nieuwe singel die vandaag verscheen heet Summer Go. Het is even zoeken naar het eigen kanaal van Hartebees, maar hier is 'ie. 

Trots

Arjen is zelf ook wel te spreken over zijn deephouse-nummer. Hij zegt erover: 'Muziek kruipt waar het niet gaan kan, hoeveel tv-werk ik ook doe of theatershows ik ook maak, in de overgebleven uren blijf ik altijd muziek maken. 'Summer Go' is de laatste creatie en het is een nummer waar ik erg trots op ben'. 

Geheimpje

Een paar jaar geleden ontdekte Qmusic-dj Domien Verschuuren dat Arjen degene was achter Hartebees. Domien vond het nummer Justfied tof, en draaide het vaak, maar wist niet wie er achter zat. Een zoektocht op internet later was het Domien wel duidelijk: Arjen Lubach zat er achter. Lubach gaf dat vervolgens toe. 

Lees verder