Ariana Grande gaat full Mean Girls in clip voor Thank U, Next

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ariana Grande gaat full Mean Girls in clip voor Thank U, Next

Ariana Grande gaat full Mean Girls in clip voor Thank U, Next

|
|

Laatste update:

Zangeres Ariana Grande is héél erg fan van tienercomedy’s als Mean Girls; haar langverwachte nieuwe clip wordt zoooo fetch!

Ariana Grande is momenteel één van de grootste sterren ter wereld. Ze straalt als een malle, of ze nou Titanic naspeelt met James Corden, door deze presentator rondgedragen wordt in Carpool Karaoke, óf door een dominee bepoteld wordt tijdens een uitvaart (WTF!).

De 25-jarige diva grijpt voor de clip van haar nieuwe hit ‘Thank U, Next’ hevig terug naar een paar beroemde ‘high school’-films! We wisten dat de zangeres bezig was met verwijzingen naar films als Mean Girls, Legally Blonde, 13 Going On 30 én Bring It On. Voorlopig lijkt de nadruk op Mean Girls te liggen… Waar zijn de Heathers, of is Ariana daar te jong voor?

Vorige week zagen we de dat de zangeres al midden in de voorbereidingen zat, met o.a. Jennifer Coolidge uit Legally Blonde! Nu blijkt Aaron Samuel óók in de videoclip te zitten. 

Hoewel de Cady in de clip erg veel lijkt op Lindsay Lohan, gaat het toch om een vervangster: Elizabeth Gillies. La Lohan liet wel weten erg gevleid te zijn door Ariana’s eerbetoon aan de high school-comedy’s!

Verder zien in de clip van Thank U, Next het ‘burn book’ uit Mean Girls, een soort ‘boek van Sinterklaas’, maar dan met kutopmerkingen over medeleerlingen.

We twijfelden aanvankelijk of we hier niet toch te maken hadden met een Legally Blonde-verwijzing, maar na kort overleg blijkt Ariana hier toch in de huid van Regina George (Rachel McAdams) te zitten; de bitchy queen van de Plastics!

Thank U, Next

We hopen dat Ariana Grandes nieuwe videoclip snel te zien is: onderhand hebben we wel genoeg van alle roze sweaters, poe hee!

Hoewel het op gebied van Mean Girls akelig stil is, lijkt het er wel op dat we in elk geval een Legally Blonde 3 krijgen!

Lees verder