Ariana Grande brengt emotioneel eerbetoon aan Aretha Franklin

Veronica Superguide logo
Ariana Grande brengt emotioneel eerbetoon aan Aretha Franklin

Ariana Grande brengt emotioneel eerbetoon aan Aretha Franklin

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ariana Grande was gisteravond te gast bij The Tonight Show. Daar zong ze een adembenemende cover van Aretha Franklins wereldhit ‘Natural Woman’.

Soullegende

Gisteren is Aretha Franklin op 76-jarige leeftijd overleden aan kanker. Deze soullegende was voor veel mensen een inspiratie, zo ook voor zangeres Ariana Grande. Zij was gisteravond te gast bij The Tonight Show met Jimmy Fallon. In eerste instantie was ze daar te gast om haar nieuwe album Sweetener te promoten, maar door het overlijden van Aretha Franklin kreeg de avond een ontroerende wending.

Emotioneel

Vlak voor de opnames vroegen de producers van de komische talkshow of Ariana een nummer wilde zingen van de Queen of Soul. In eerste instantie twijfelde het popidool. Zij keek namelijk enorm op tegen de Motown-legende en was bang dat ze te emotioneel zou zijn om het optreden tot een goed einde te brengen.

Wereldhit

Uiteindelijk stemde ze alsnog in en zong ze onder begeleiding van huisband The Roots Aretha’s wereldhit ‘Natural Woman’. Gelukkig maar, want alle emoties die ze die avond voelde, zitten in dit optreden verwerkt. Met tranen in haar ogen nam Ariana na afloop dan ook een welverdiende staande ovatie in ontvangst. Bekijk het adembenemende optreden hieronder terug!

Lees verder