Annabelle 3 in de maak: scenarioschrijver IT aan het roer

Door Redactie
Annabelle 3 in de maak: scenarioschrijver IT aan het roer

Horrorpop Annabelle laat ons voorlopig nog niet met rust. Warner. Bros heeft bekendgemaakt dat er een derde deel op de planning staat voor 2019.

Gary Dauberman

Gary Dauberman staat aan het roer. De beste man heeft in de afgelopen tien jaar een verdienstelijk horror-cv opgebouwd. Letterlijk dan hè. Naast schrijf-credits voor It, is de scenarist ook verantwoordelijk voor de eerst twee Annabelle-delen en pent 'ie het script voor de langverwachte Conjuring-spin off The Nun.

Annabelle 3

Details omtrent het verhaal zijn nog niet bekend. The Hollywood Reporter meldt dat (surprise!) het zich wederom gaat focussen op de akelige porseleinen pop die bezeten wordt door paranormaal duivelsgebroed. 

Alsof we iets anders nodig hebben. Zolang Annabelle ons voorziet van een aantal doeltreffende hartverzakkingen en er wat mensen vroegtijdig het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen hoor je ons niet klagen. 

Conjureverse

Annabelle is een spin off van de horror-hit The Conjuring, waar de bezeten pop haar debuut maakte. Warner Bros. is hard bezig het Conjuring-universum uit te breiden. Naast Annabelle 3, The Conjuring 3 en The Nun is er ook een Crooked Man-film in de maak.