Animaniacs op Hulu 2020

Veronica Superguide logo
Animaniacs op Hulu 2020

Nostalgie: Animaniacs maken comeback in nieuwe trailer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de fans van Animaniacs: volgende maand gaat er een gloednieuw seizoen van deze onweerstaanbare tekenfilmserie in première!

Cartoonkraker

Eind vorige eeuw kon je niet om Animaniacs heen. In deze prettig gestoorde animatieserie maken Yakko, Wakko en hun zusje Dot de studio’s van Warner Bros. onveilig. Dankzij de maffe slapstickhumor, slimme popcultuurverwijzingen en soms opvallend volwassen humor groeide Animaniacs al snel uit tot een hit van formaat. De laatste aflevering stamt alweer uit 1998, maar dankzij Hulu is deze cartoonkraker weer helemaal terug van weggeweest!

Jurassic Park

Hulu onthulde afgelopen weekend de eerste trailer van de Animaniacs-reboot. En daaruit blijkt dat de titelhelden het nog niet zijn verleerd! Het voorproefje is een geweldige parodie op Jurassic Park, waarbij de dino’s voor de gelegenheid zijn vervangen door de Warners. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ook onthuld dat cultfavorieten Pinky and the Brain zullen terugkeren in deze reboot!

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Hulu

Animaniacs is vanaf 20 november te zien bij Hulu. Vooralsnog is deze streamingdienst niet in Nederland verkrijgbaar, maar gelukkig vinden sommige Hulu-series toch hun weg naar Europa. Kijk bijvoorbeeld maar naar The Handmaid’s Tale. Nu maar duimen dat Yakko, Wakko en Dot ook snel de oversteek maken naar hun Nederlandse fans!

Lees verder