Angela Groothuizen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela Groothuizen

Angela Groothuizen swipet zich suf op Tinder

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

RTL-ster Angela Groothuizen - afgelopen vrijdag nog te zien in de grote Voice Senior-finale - kreeg een flinke klap te verwerken toen haar man Rob besloot liever alleen te willen wonen. De twee werden vervolgens meer vrienden dan lovers, maar gelukkig komt Angela lekker aan haar liefdestrekken via... Tinder!

De Dolly Dots-zangeres, die nogal... indruk maakte op kijkers van Tour de Frans, swipet er lekker op los, zo geeft ze aan in Weekend. "Een jaar geleden lag ik knock-out op de bank in een groot leeg huis vol verhuisdozen die ik eigenlijk zou moeten uitpakken. Maar ik kon me daar met mijn gebroken hart niet toe zetten." Maar op de eerste dag van 2021 ging het roer om!

Angela flink aan het Tinderen

Op Nieuwjaarsdag nam ze een sprong in het diepe en maakte ze een Tinder-accountje aan. Dat beviel erg goed. "Wat een snoepwinkel is dat! Met een valse naam en een foto met een pet op kreeg ik als 61-jarige enorm veel likes." Enne... leverde het ook wat op? "Bijna alles afgewezen, maar met vijf ben ik doorgegaan. Haha, jawel. Allemaal verschillende mannen die totaal verschillende dingen doen. Het is geweldig. Met eentje heb ik alleen maar app-contact, maar zo leuk."

Angela Groothuizen swipet zich suf op Tinder

Slide in Angela's DM's

Daten, DM'en: Angela neemt het er lekker van. In Story vertelde ze nóg meer over haar Tinder-escapades. "Zo heb ik nu een Viking met een motor, een Griek die nooit tijd heeft en een hilarisch app-contact met een CEO die ik nog nooit ontmoet heb." Deze swipe-avonturen hebben Angela enorm geholpen. Ze heeft dan ook een boodschap voor vrouwen die net als haar een pijnlijke breuk beleefden. "Dames, ik kan het jullie van harte aanraden. Lekker doen en niet in je eentje thuis blijven zitten."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder