angela groothuizen tour de frans

Veronica Superguide logo
angela groothuizen tour de frans

Kijkers kritisch over Angela Groothuizen in Tour de Frans

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Tour de Frans stond vanavond in het teken van Jamai Loman. Angela Groothuizen besloot I’m Still Standing van Elton John voor hem te zingen. Na haar optreden voelt Angela zelf de bui al hangen: "Had je effe ingehouden."

Tour de Frans over Jamai Loman

In Tour de Frans gaat Frans Bauer on tour met Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk. De artiesten stappen bij Frans in de tourbus en bezoeken iedere week de plaats waar een van hen is opgegroeid. Vanavond bezochten de zangers Schoonhoven om in het leven Jamai te duiken. 

'Even eerst de stembanden smeren'

Tour de Frans werd afgesloten met een concert op de plek waar het voor Jamai allemaal begon: de aula van de Schoonhovens College. Tijdens dat concert brachten zijn collega-zangers nummers ten gehore die bijzonder zijn geweest voor Jamai. De ‘openhartige’ Angela Groothuizen koos voor I’m Still Standing van Elton John, omdat het symbool staat voor de “veerkracht” van Jamai. Een mooi sentiment… maar helaas is twitterend Nederland niet onder de indruk van haar optreden:

Gelukkig is Angela zelf enorm realistisch. Wanneer presentator Frans Bauer haar een “powervrouw” noemt, geeft ze aan dat ze straks spijt van haar optreden zal hebben. “Dan zie ik het terug en dan hoor ik het, en dan denk ik: ‘Had je effe ingehouden.’

Even terugblikken op eerdere momenten? Na een zeer emotionele uitzending, blies Jan Dulles vorige week het dak van de tourbus met zijn ode aan Duran Duran.

Tour de Frans is elke dinsdagavond om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder