• Nieuws

Huh? Angela Groothuizen 'jat' fiets

Angela Groothuizen

Je zou denken dat presentatrice Angela Groothuizen wel een fiets kan betalen, maar vandaag nam ze er zonder pardon eentje mee naar huis. Bezoekers van de Dappermarkt keken vast raar op toen ze Angela bezig zagen... Let wel: het ging om haar eigen, gestolen fiets!

Een onverlaat ging er vanmorgen vandoor met de fiets van Groothuizen, maar had niet door dat er een tracker op het rijwiel zat. De fiets was binnen de kortste keren gevonden en ondanks de nieuwe sloten die erop zaten nam Angela hem linea recta mee naar huis!

Bericht wordt geladen...

Angela Groothuizen de Genadige

De dief kwam er nog genadig van af, want Groothuizen had natuurlijk ook kunnen wachten tot hij terugkeerde naar de geparkeerde fiets, en hem met zijn eigen slot af kunnen ranselen. Hopelijk weet de brutale dief dat hij voortaan in Angela’s Genade leeft. Angela heeft geen tijd voor kruimeldieven, bitch! Binnenkort misschien weer wel, trouwens.

Bericht wordt geladen...

Angela Groothuizen was recent coach in The Voice Senior, maar haar kandidaat ging níet met de titel naar huis… die eer was weggelegd voor Frans Bauers rockzanger Henny!