Angela Groothuizen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela Groothuizen

Angela Groothuizen schaamt zich voor bezoek aan de eerste hulp

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de nieuwste editie van Veronica Magazine omschrijft zangeres en presentatrice Angela Groothuizen hoe ze zichzelf verwondde en onverhoopt naar de eerste hulp moest. Ze schaamde zich voor haar stomme ongeluk, helemaal nu de zorg al zo overbelast is vanwege het coronavirus!

Flinke snee

Angela bewijst dat ze goed met woorden is en beschrijft in haar column in geuren en kleuren haar ongelukje van vorige week. "Na de speech van Rutte glij ik met hernieuwde energie uit in de badkamer, waarbij ik een diepe snee op m’n toch al gebutste voorhoofd oploop. Het is weer eens een bloedbad." Het leek de zangeres toch maar verstandig om er even naar te laten kijken.

"Met het schaamrood op de kaken laat ik me door mijn overbuurvrouw, die arts is, overhalen om toch naar de eerste hulp te gaan. Terwijl het laatste wat je wilt, is de zorgsector nog meer belasten." 

Elk voordeel heb z'n nadeel

Hoewel Angela het coronavirus niet bedankt voor al het goeds zoals Doutzen Kroes wél deed, beseft de zangeres dat een "reset voor de wereld" wel eens goed zou zijn. Voor nu legt ze zich neer bij alle coronamaatregelen, meer kan je ook niet doen!

"Mijn oog is opgezwollen en bont en blauw. Na een onrustige week, waarin ik me enorme zorgen maakte over het wegvallen van de theatertournee en de gederfde inkomsten van mijn crew, geef ik me nu over aan de situatie. Ik koop een paar nieuwe boeken met mijn e-reader, de agenda is helemaal leeg en door de hoofdwond moet ik me gedeisd houden, dus ik maak er wat van. Tijd voor bezinning."

De hele column van Angela is nu te lezen in de nieuwste Veronica Magazine!

Lees verder