• Nieuws

Angela de Jong weigerde Ranking the Stars

Angela de Jong

Ranking the Stars is weer gestart met Eddy Zoëy in plaats van Paul de Leeuw. De (weinige) kijkers worden er niet écht warm van en dat geldt ook voor Angela de Jong. Het orakel van de beeldbuis onthulde in de AD Media Podcast zelfs dat ze Ranking the Stars meerdere malen heeft afgewimpeld.

Eddy Zoëy kan prima presenteren, maar fans van Ranking the Stars zien toch liever de onverwoestbare Paul de Leeuw in hun ‘ordinaire spelprogramma’.

Volgens Angela de Jong komt het verval in het programma óók voor een groot deel door de kandidaten. “Ik heb vorige week per ongeluk een stukje gezien waarin het ging over de grootte van het geslachtsdeel van hun vriend. Esmée van Kampen, Shirma Rouse en Gaby Blaaser, geloof ik, hadden de grootste lol. Het mag van mij best plat op televisie, maar Gaby Blaasser die tegen Rob Geus zegt: Jij krijgt alleen een spons nat… Dat is gewoon zó ordinair.”

Volgens De Jong vist Ranking the Stars voor kandidaten helemaal op de bodem van het vat. Het zijn nu wel een beetje de kanslozen die 750 euro per aflevering willen verdienen. Richard Groenendijk en Patty Brard waren heel leuk, en met Martien Meiland waren zij een beetje de kurk waar het programma op dreef.”

Ranking Angela de Jong

Kort daarop werd Angela de Jong gevraagd of ze óók wel eens gevraagd is om mee te doen aan Ranking the Stars. Dat bleek absoluut het geval! “Ja, meerdere keren zelfs. Dan zou ik toch echt moeten kiezen tussen mijn kinderen geen eten meer kunnen geven en meedoen. Op vernedering staat geen prijs.” De kans is natuurlijk ook groot dat alle ‘tv-sterren’ over wie De Jong nogal eens een gepeperd stukje schreef éxtra hun best zouden doen om haar neer te halen.

Je ziet Ranking the Stars elke woensdag op RTL5, vanaf 20:30 uur.