Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong

Angela de Jong vraagt zich af wanneer stekker uit SBS6 gaat

|
|

Laatste update:

Na die keiharde woorden over Femke Halsema klimt televisiecolumniste Angela de Jong vandaag opnieuw in de pen. Ze schrijft in haar AD-column over SBS6, dat volgens haar “inmiddels aan de beademing” ligt… Daar kunnen zelfs de miljoenen van John de Mol niets aan veranderen.

John de Mol bood Angela de Jong 8 ton

Volgens journaliste Angela de Jong laat de coronacrisis vooral op SBS6 grote sporen na. Wat heet: de programmering “ligt zo ongeveer aan de beademing.” Volgens Angela heeft dat te maken met het geld dat al langere tijd te ruim over de plinten klotst. Dat heeft ze namelijk aan den lijve ondervonden: John de Mol bood haar “8 ton voor drie jaar”. Helaas hebben al die investeringen weinig opgeleverd: "de Wendy’s, Hermannen en Gordons maken de torenhoge verwachting niet waar”. Volgens Angela zit de SBS-kijker sowieso niet op al die sterren te wachten: ze willen “echte mensen” zien, zoals in Chateau Meiland, Mr. Frank Visser doet uitspraak en Steenrijk, Straatarm.

Doe mee: Superguide pubquiz!

Angela de Jong: wanneer gaat de stekker uit SBS6?

Angela eindigt haar column behoorlijk pessimistisch… Want alhoewel "Johns zakken diep zijn", vraagt ze zich toch af “wanneer de stekker eruit gaat”. Voorlopig lijkt SBS6 echter nog gewoon op een nieuw tv-seizoen af te stomen. We schreven bijvoorbeeld eerder vanavond nog over het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland. Maar goed, de liefde van Angela voor SBS6 zit sowieso niet zo diep… Zo noemde ze De Alleskunner eerder bijvoorbeeld nog “walgelijk”.

Lees verder