Columniste Angela de Jong van het AD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Columniste Angela de Jong van het AD

Angela de Jong kraakt Showcolade af: ‘Dieptepunt van 2021’

|
|

Laatste update:

De aftrap van Showcolade kan maar weinig handen op elkaar krijgen. Ook Angela de Jong heeft geen goed woord over voor de nieuwe spelshow van Omroep Max.

Chocoladefondue

In Showcolade moeten BN’ers inschatten of een voorwerp al dan niet is gemaakt van chocolade. De grap is natuurlijk dat de deelnemers een hap moeten nemen om de waarheid te achterhalen. Maar Angela de Jong kan er niet bepaald om lachen. In haar nieuwste column voor het AD maakt zij dan ook chocoladefondue van het nieuwe programma.

‘Reddeloos verloren’

Wie dacht dat Marble Mania het dieptepunt was, heeft duidelijk Showcolade niet zien”, schrijft Angela de Jong. Zij prijst de bijzondere creaties van de patissiers, maar volgens de columniste is Showcolade weinig meer dan een gemakzuchtige poging om ‘een bepaalde categorie vaderlandse ‘sterren’ aan het werk te houden'. “Als zelfs Omroep MAX denkt dat de kijker alles vreet, dan is de tv-wereld reddeloos verloren”, besluit zij haar column.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Edsilia Rombley

Angela de Jong, die onlangs herstelde van een galblaasoperatie, is trouwens niet de enige die zich uitspreekt tegen Showcolade. Vanmorgen schreven we al dat de culinaire spelshow met Edsilia Rombley er behoorlijk van langs kreeg op Twitter. Ondanks alle kritiek heeft de ouderenomroep weinig reden tot klagen; de eerste aflevering van Showcolade trok bijna een miljoen kijkers.

Lees verder