Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Angela de Jong
Angela de JongBN'ersTV

Angela de Jong gefrustreerd door Natasja Froger in Voor hetzelfde geld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Bij Angela de Jong kwam de frustratie weer opborrelen toen ze Voor hetzelfde geld zat te kijken afgelopen week. “Ik kan het haar natuurlijk evenmin kwalijk nemen dat ze geen Martijn Krabbé is.

Niks van hebben

Van het programma moet ze precies niks hebben. “Zij moet zich toch ook wel eens op het hoofd krabben?“, vraagt Angela zich af in haar AD-column. “En al die tijd moet ze lief en begripvol blijven knikken. Zelfs als het stel uiteindelijk geen van de huizen kiest.

Vele malen beter

Volgens de columnist is het programma Kopen Zonder Kijken vele malen beter en dat heeft te maken met niemand minder dan Martijn Krabbé. “Die snapt als geen ander dat je verbouwings-tv best tongue in cheek mag benaderen”, schrijft ze. Maar ook vanwege het feit dat van elk huisje weer een paleisje te maken is.

Lichtpuntje

Toch wist Angela nog een lichtpuntje te vinden: “doordat ik naar Natasja had zitten kijken, heb ik de slotaflevering van Dwars door de Lage Landen gemist en dus nog tegoed. Daar wordt een tv-kijker wél heel blij van.

Geen blad voor de mond

Angela neemt absoluut geen blad voor de mond. Dit keer was het Natasja die eraan moest geloven, maar eerder brandde ze Rob uit Boer zoekt Vrouw al af  en trapte ze het programma Amazing Grace de grond in.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder