André van Duin noemt HHB presenteren 'niet echt een baan'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André van Duin noemt HHB presenteren 'niet echt een baan'

André van Duin noemt HHB presenteren 'niet echt een baan'

|
|

Laatste update:

Wie denk dat Heel Holland Bakt-presentator André van Duin zich een slag in de rondte werkt op de set van het programma heeft het mis. In een interview met De Telegraaf noemt het de presentatie-klus "niet echt een baan".

Rondhangen

“Het is vooral rondhangen”, aldus de 69-jarige komiek, die sinds dit seizoen presentatrice Martine Bijl vervangt terwijl zij herstelt van een hersenbloeding. Toch is Van Duin heel erg veel tijd kwijt aan het maken van het programma. “Want rondhangen is nog vermoeiender dan als je echt wat doet. Ik moet in de buurt zijn en als er wat gebeurt, moet ik erbij zijn. Verder vul ik mijn tijd een beetje.”

Lange dagen

“Acht weken ben ik elk weekend twee volle dagen bezig, waarvan ze maar een klein stukje uitzenden. Een taart maken en bakken duurt in het echt zo’n drie tot vier uur, daarna moeten er nog veel shots worden gedraaid. En dan nog het jureren... in totaal zijn ze wel vijf tot zes uur met een taart bezig.” 

Niet zo zeuren, Van Duin

Van Duin vertelt dat hij wel twee dagen per week tien uur lang bezig is en dat hij de voice-overs op andere dagen inspreekt. “Maar je hoort me niet klagen, het is heerlijk werk om te doen.”
André vertelde al eerder over zijn nieuwe presentatieklus in de talkshow Frits! Bekijk hieronder het fragment:

Lees verder