• BN'ers

Slecht nieuws voor Rachel Hazes: André Hazes trekt steun terug

André Hazes

Het hele weekend gonst het al van de geruchten over een definitieve break tussen moeder en zoon, nadat Yvonne Coldeweijer meldde dat Rachel een brief van André aan zijn ex Sarah van Soelen, aan haar zou hebben gelekt. Een recente actie van André's manager, lijkt dit bevestigen...

De gelekte brief

Even ter opfrissing voor wie de afgelopen 72 uur onder een Hazes-steen gelegen heeft: vrijdag kwam Yvonne Coldeweijer met het nieuws dat Rachel een brief van André aan zijn ex Sarah zou hebben gelekt aan haar juicekanaal. Omdat er in die brief nogal botte opmerkingen over Monique Westenberg zouden staan, zou Rachel hiermee proberen  André uit de armen van Monique (aan wie ze een hekel heeft) te jagen. 

Ontkenning

Ondanks dat Rachel dit alles op haar Instagram vurig ontkent, lijkt het er toch steeds meer op dat Yvonne het bij het juiste eind heeft. Eerder al toen Sarah van Soelen de authenticiteit van de gelekte brief bevestigde, maar nu nog meer door een bepaalde actie van André’s manager.

Miscommunicatie?

Het management van André heeft namelijk bezwaar gemaakt tegen een video van de Telegraaf waarin beweerd wordt dat André zich achter de statement van zijn moeder schaart en dat ze samen optrekken. Ze hebben de krant verzocht deze quote, waaruit steun zou blijken voor André's moeder, weg te laten.  

Kiss of death

Aan juicekanaal Reality FBI liet het management weten dat het om een ‘miscommunicatie’ zou gaan, maar dat dit niet perse betekent dat André niet achter het statement van zijn moeder staat. Toch is het verdacht dat André’s management zoveel moeite doet om deze quote weg te laten halen. Ook is het veelzeggend dat André Rachels statement op Instagram nog niet van een hartje heeft voorzien. Dat is in dit social media tijdperk niets minder dan een kiss of death.