André Hazes en Monique Westenberg.

Veronica Superguide logo
André Hazes en Monique Westenberg.

André Hazes doet boekje open over Monique

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volkszanger André Hazes praat vandaag in de nieuwe editie van Privé openhartig over de weer opnieuw aangewakkerde liefdesvlam tussen hem en zijn Monique. "Ik had te weinig oog voor wat zij allemaal deed."

Na een, euh, 'uitstapje' met Bridget Maasland, dat nog altijd voor allerlei geruchten zorgt, keerde André Hazes eerder dit jaar weer terug bij Monique Westenberg, met wie hij zoontje Dré kreeg. De zanger - die momenteel érg lekker gaat in België - zegt dat hij in deze tijden van quarantaine "hele lange en goede gesprekken" met haar voert en haar wat meer waardeert.

Huishouden

Nu ziet André in dat 'ie voorheen fouten maakte. "In huis deed ik ook niet echt veel. Als we bonje hadden, dan zei ik wel eens tegen haar: ’Ik ben moe, ik heb helemaal geen zin om op te ruimen’", vertelt André. Ook geeft hij toe dat 'ie weinig oog had voor 'wat Monique allemaal deed'. "Als zij klaagde dat ze ook moe was, lag op het puntje van mijn tong om te vragen: ’Waar ben jij nou moe van?’"

Kleine Dré

Zeker nu André wat meer thuiszit, ziet hij hoeveel Monique deed. Het zorgen voor kleine Dré (3) hoort daar natuurlijk ook bij en André neemt daar nu wat meer tijd voor. En dat is... best zwaar! "Nu maak ik het ook mee. Als zij wel eens alleen weg is en ik heb onze jongen de hele dag bij me… ik kan je zeggen: ik doe liever een heel weekend Ahoy’, dan ben ik minder moe!"

Lees verder