Andre Hazes met microfoon

Veronica Superguide logo
Andre Hazes met microfoon

André Hazes brengt muzikaal eerbetoon aan vader: “best heftig”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

André Hazes gooit hoge ogen bij onze zuiderburen. Wat heet: het succes van de zanger is niet te stoppen! André bracht gisteravond in Liefde voor Muziek een eerbetoon aan zijn overleden vader. En die vertolking van Als je alles weet stond vanochtend meteen hoog in de charts!

Het allermooiste liedje van André Hazes

André Hazes was gisteravond de hoofdgast in Liefde voor Muziek, dat zich goed laat vergelijken met het Nederlandse Beste Zangers. Omdat het ‘zijn aflevering’ was, werden er allemaal liedjes van André en zijn vader gezongen, ook door André junior zelf! Hij besloot voor de gelegenheid een bijzonder nummer te zingen: Als je alles weet. “Ik zing dit liedje normaal nooit, want ik vind het best heftig. Als ik het zing, voel ik het heel erg. Ik vind het echt het allermooiste liedje van mijn vader,” aldus André.

Als je alles weet op 1 in Belgische charts

Gelukkig viel het optreden van André Hazes in Liefde voor Muziek enorm in de smaak. Niet enkel bij zijn Vlaamse collega’s, maar bij heel België! We lezen in het AD namelijk dat zijn vertolking van Als je alles weet vanochtend meteen op één in de iTunes-lijst stond. Benieuwd geworden? Uiteraard willen we jullie het nummer niet onthouden:

Lees verder