• Nieuws

Altered Carbon 2: eerste beelden met Anthony Mackie!

Anthony Mackie speelt Takeshi Kovacs in Altered Carbon seizoen 2

Ben je klaar voor het tweede seizoen van Altered Carbon? Netflix heeft zojuist de eerste teaser van de sciencefictionserie gedeeld met de nieuwe hoofdrolspeler: Anthony Mackie.

Mackie speelt in Altered Carbon 2 de rol van Takeshi Kovacs. In het eerste seizoen werd deze hoofdrol gespeeld door Joel Kinnamon, maar in de wereld van Altered Carbon betekent dat allemaal weinig!

Bericht wordt geladen...

De cyberpunk-serie speelt zich honderden jaren in de toekomst af. Mensen kunnen hun bewustzijn uploaden in kleine apparaatjes (mits ze puissant rijk zijn, of kostbare vaardigheden hebben). Deze ‘stacks' kun je op menselijke lichamen aansluiten zodat de personen in theorie het eeuwige leven hebben; pas als de stack zelf vernietigd wordt is het bewustzijn erin echt dood.

Takeshi Kovacs heeft dus gewoon een ander jasje aangetrokken, en heeft een totaal nieuwe look!

Altered Carbon seizoen 2

In het tweede seizoen van Altered Carbon heeft Kovacs jarenlang gewerkt als huurling op verschillende planeten. Hij keert terug naar Harlan’s World, op zoek naar meer informatie over Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry). Hij wordt gedwongen om een paar brute moorden op te lossen die bizar genoeg iets met Kovacs’ soulmate te maken hebben!

Het tweede seizoen van Altered Carbon staat vanaf 27 februari op Netflix. Daarna zien we Anthony Mackie waarschijnlijk in de zomer terug als Falcon, in Falcon And The Winter Soldier op Disney+.