Als De Dijken Breken scoort flink in België

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Als De Dijken Breken scoort flink in België

Als De Dijken Breken scoort flink in België

|
|

Laatste update:

Als De Dijken Breken al gezien? In Nederland zijn de recensies lovend en de kijkcijfers hoog. En niet alleen hier, ook in Vlaanderen doet de dramaserie het goed.

EO en Een

Massaal zaten de Belgen maandagavond voor de buis. Op Een werd de eerste aflevering van Als De Dijken Breken uitgezonden. Maar liefst 20% van de Vlamingen heeft de dramaserie, die gemaakt wordt door de EO en Een, bekeken. Dat zijn er 1,2 miljoen. In Nederland zagen 1,6 miljoen mensen de eerste aflevering.

Als De Dijken Breken

Als De Dijken Breken gaat over het Nederland van tegenwoordig, waarin door de heftigste storm ooit, de dijken doorbreken. Omdat de premier niet goed gehandeld heeft, is niemand geëvacueerd. Gevaarlijk, want de helft van Nederland staat onder water. In de serie volgen hoe verschillende mensen proberen te overleven.

Cast

De cast van Als De Dijken Breken bestaat uit onder anderen de Nederlandse acteurs Gijs Scholten van Aschat, Susan Visser, Aart Staartjes, Bianca Krijgsman, Loek Peters en de Belgen Daisy van Praet, Tom Audenaert, Ingrid de Vos en Tom van Dyck. Je ziet Als De Dijken Breken elke zaterdag om 20.25 op NPO1.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in! 

Lees verder