Allerlaatste aflevering Bones vanavond op tv

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Allerlaatste aflevering Bones vanavond op tv

Allerlaatste aflevering Bones vanavond op tv

|
|

Laatste update:

Na twaalf jaar moeten we ook in Nederland dan toch echt afscheid nemen van de serie Bones. RTL zendt vanavond de laatste aflevering uit.

Seizoen 12

Vorig jaar kondigde de zender Fox aan dat Bones een twaalfde en daarmee laatste seizoen zou krijgen. Seizoen 12 telde ook maar 12 afleveringen in tegenstelling tot de gebruikelijke 22.

Bones to Ashes

In de misdaadserie vormen forensisch antropoloog Dr. Temperance 'Bones' Brennan (Emily Deschanel) en geharde FBI-agent Seeley Booth (en David Boreanaz) een even onwaarschijnlijk als effectief duo. Wanneer de autoriteiten in een moordzaak op een doodspoor zitten omdat ze zich geen raad meer weten met lichamelijke resten, roepen zij de hulp in van Brennan. Samen met haar team op het Jeffersonian Institute lossen ze oude en onopgeloste moordzaken op.

Successerie

Volgens de Telegraaf is de romantiek tussen Bones en Seeley één van de succesfactoren van de serie. “Net als de sterke karakters van de overige collega’s van Bones.” Ook heeft de vrouw een grote aandeel in de serie, vertelt hoofdrolspeelster Emily Deschanel. “Het laboratorium werd gerund door vrouwen. Als je goed oplet, zie je dat alle dames uit het team grotere kantoorruimtes hebben dan de mannen in de serie.”

“Ik hoop dat dit meisjes zal aanmoedigen carrière te maken in de wetenschap, als dat hun interesse heeft. En hopelijk komen er nog veel meer series waarin vrouwen aan het roer staan.”

Helaas komt aan alles een einde, Boneheads. De laatste aflevering van Bones is om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder