Alle Spidey’s verzamelen in gloednieuwe trailer Spider-Man: Into the Spider-Verse

Door Redactie
Alle Spidey’s verzamelen in gloednieuwe trailer Spider-Man: Into the Spider-Verse

De nieuwste trailer van Spider-Man: Into the Spider-Verse onthult het nieuwste superheldenteam van Peter Parker. En dit keer zijn het niet bepaald The Avengers!

Oogstrelend

Komende winter draait Spider-Man: Into the Spider-Verse in de bioscopen. Aanvankelijk leek dat een geinig uitstapje naar animatie voor Spidey. Maar bij iedere trailer lijkt Into the Spider-Verse meer en meer een volwaardig superheldenavontuur te worden, dat niet onderdoet voor de solofilms van de muurkruiper. De animatie is oogstrelend, de actiescènes zien er prima uit en de grappen zijn ook raak. Ook de nieuwste trailer van deze spin-off (snap je ‘m?) legt de verwachtingen weer net iets hoger!

Kingpin

En de verwachtingen mogen ook best hoog zijn. De film komt uit de pen van Phil Lord (The Lego Movie) en de sterrencast bestaat uit onder anderen Nicolas Cage als Spider-Man Noir en Liev Schreiber als de Kingpin. Daarnaast kennen de makers hun klassiekers: zo zien we een paar geinige knipoogjes naar de eerste Spider-Manfilm van Sam Raimi, waaronder de kus met Mary-Jane. Voeg daarbij topcomedian John Mulaney in de rol van de prettig gestoorde Spider-Ham, en dit is een superheldenfilm die we niet willen missen!

Spider-Man: Into the Spider-Verse gaat op 20 december in première.