Rapper en Voice of Holland coach Ali B

Veronica Superguide logo
Rapper en Voice of Holland coach Ali B

Work it: Ali B maakt indruk met afgetrainde abs

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ali B staat dit weekend op de cover van Vrouw Magazine. En afgaande op de eerste foto’s heeft de rapper tijdens de lockdown meer gedaan dan op de bank Netflix bingen met een zak chips!

Calvin Klein

Op Instagram deelt Ali B vandaag een foto die niet zou misstaan op een billboardreclame van Calvin Klein. Slechts gehuld in een boxer van de beroemde modeontwerper toont de coach van The Voice of Holland zijn wasbord. Naar eigen zeggen is Ali B erg blij met de covershoot. “Ik ben heel trots op het resultaat en verheug me op het delen van de andere foto’s en het interview”, schrijft de rapper op Instagram.

Geen coronakilo’s

Het is trouwens niet de eerste keer dat Ali B op Instagram pronkt met zijn afgetrainde abs. “Zolang mijn uiterlijk niet een weerspiegeling is van mijn innerlijk ben ik 6 keer per week in de gym te vinden”, schreef hij destijds op Instagram. Aan coronakilo’s doet de rapper dan ook niet. Sterker nog, bij een eerder fitnesskiekje introduceerde hij de veelzeggende hashtag #coronakandeteringkrijgen.

Ali B vs. Anouk

Niet iedereen is echter onder de indruk van de buikspieren van Ali B. Toen hij eind vorig jaar in The Voice of Holland het resultaat van zijn fitnessprogramma toonde, haalde Anouk keihard uit. “Je bent een blokje met hangende schouders… je borstspieren zijn niet genoeg en je schouders zijn niet genoeg getraind!”, sneerde de Haagse zangeres. Tja, van je collega's moet je het hebben...

Lees verder