Alberto Stegeman is niet blij met Peter R. de Vries!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alberto Stegeman is niet blij met Peter R. de Vries!

Alberto Stegeman: ‘Peter R. zéér oncollegiaal!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Gisteren knetterde het even tussen undercoverjournalist Alberto Stegeman en misdaadverslaggever Peter R. De Vries. In RTL Boulevard praatte het duo over de vervolging van Stegeman, die een nepbom plaatste in een militaire kazerne. De Vries deed nogal laatdunkend over Stegemans actie, en... die had dat niet verwacht!

In het programma Ekdom In De Morgen kwam Stegeman nog even op het akkefietje terug. De Vries zei dat hij ook wel eens een show zou kunnen maken over het stiekem binnensluipen van Schiphol, terwijl Stegemans team daar maanden mee bezig was. De undercoverjournalist noemde de aanval ‘een beetje respectloos en zéér oncollegiaal’. Stegeman zorgde door de jaren heen al voor wat geweldige televisie en lapte een paar verschrikkelijke viespeuken erbij.

De Vries mag van Stegeman vinden wat hij vindt, maar dat de misdaadjournalist badinerend over zijn ‘actietjes’ deed schoot Stegeman in het verkeerde keelgat. De twee kennen elkaar al lang en zijn nu niet ineens gebrouilleerd. ‘Ik heb Peter heel hoog zitten, maar juist daarom vind ik het extra teleurstellend dat hij zo doet.’

Alberto Stegeman versus Peter R. de Vries

De Vries was vanmorgen te gast bij Radio 538. Daar vertelde hij dat ‘Alberto Stegeman en ik elkaar al 20 jaar kennen. Wij kunnen dat best van elkaar hebben. In de uitzending ging het even hard tegen hard, maar daarna geven we elkaar een hand en een knipoog.’ De Vries tekende deze week een nieuw contract bij RTL4.

Voor Alberto Stegeman is het te hopen dat hij niet veroordeeld wordt voor zijn undercoveractie. Stegeman speelt regelmatig grote pokertoernooien, waarvan ook een aantal in de Verenigde Staten. Met een strafblad zou het volgens Shownieuws wel eens héél moeilijk kunnen worden om dat land in te komen. Wordt vervolgd!

Lees verder