Agent N: Is Liam Neeson een nieuwe Man In Black?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Agent N: Is Liam Neeson een nieuwe Man In Black?

Agent N: Is Liam Neeson een nieuwe Man In Black?

|
|

Laatste update:

Liam Neeson wordt mogelijk een nieuwe Man In Black! Als buitenaardse wezens de Taken-films kunnen ontvangen is onze planeet sowieso veilig!

Neeson onderhandelt momenteel over een rol in de nieuwe Men In Black-film. Naar verluidt is hij gevraagd om de leider van de Men in Black te spelen. Hoewel er nog niet veel duidelijk is over de nieuwe reboot/spin-off, weten we wel dat Chris Hemsworth (Thor, The Avengers) een hoofdrol krijgt in de film. Hij deelt de spotlights met Tessa Thompson (Thor: Ragnarok, Westworld)

Men In Black was eind jaren 90 een enorme hit. De nieuwkomer Agent Jay (Will Smith) ontdekt in deze film dat aliens overal op onze planeet actief zijn. De oude ijzervreter Kay (Tommy Lee Jones) leert hem alles over de MIB-organisatie, terwijl ze stiekem de ene na de andere ramp voorkomen. De kans dat Will Smith en Tommy Lee Jones terugkeren in de nieuwe film is helaas niet zo groot.

Action!

Het hoofd van de Men In Black, Agent Zed, werd eerder gespeeld door Rip Torn. Omdat deze acteur in 2010 met een paar borrels te veel op een bank probeerde te beroven(!) keerde hij niet terug in Men In Black III. Emma Thompson speelde in die film de nieuwe leider, Agent O.

Neeson zou geknipt zijn voor de rol. De acteur speelt de laatste jaren voornamelijk oudere, keiharde no-nonsense-figuren, nadat hij (met tegenzin) meedeed aan de actiefilm Taken. Hoewel de acteur vorig jaar zei dat hij klaar was met spectaculaire rollen, wordt zijn naam alweer gelinkt aan twee nieuwe actiefilms: de actiecomedy The Revenger en de drugsthriller Narco Sub.

Als Man In Black heeft Neeson het bekende rode lampje niet nodig; hij slaat iedereen die een alien zag gewoon een hersenschudding!

2019?

De Men In Black-spin-off wordt geregisseerd door F. Gary Gray (Fate Of The Furious, Straight Outta Compton). Het verhaal is neergepend door Art Marcum en Matt Holloway. Naast het prima Iron Man (2008) schreven ze de mindere films Punisher: War Zone en Transformers: The Last Knight.

De Men In Black-spin-off heeft een releasedatum in juni 2019. Aangezien de opnames nog niet begonnen zijn, is het onduidelijk of deze datum ook echt gehaald wordt.

Lees verder