Aflevering van First Dates offline gehaald na bedreigingen aan Lisa

Veronica Superguide logo
Aflevering van First Dates offline gehaald na bedreigingen aan Lisa

Aflevering van First Dates offline gehaald na bedreigingen aan Lisa

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisterenavond was er een zéér spraakmakende aflevering van First Dates op tv. Letterlijk. Want binnen een half uur verschenen er zo'n 2000 tweets over de 'arrogante' Lisa online. De 25-jarige Lisa was niet tevreden over haar date Jaimy, en daardoor was Twitter ook totaal niet tevreden over Lisa.

Maar na alle online heisa heeft Lisa blijkbaar bedreigingen ontvangen. En hoe vervelend Jaimy de date ook vond, doodsbedreigingen vindt hij véél te ver gaan: "Ik heb geen contact met haar meer gehad, maar ik hoorde van de mensen van First Dates dat ze bedreigd is na de uitzending. Echt belachelijk. Dat gaat veel te ver. Ik heb geen haatgevoelens voor haar. Als er iemand boos zou moeten zijn, ben ik het. Maar ik ben het niet", vertelt Jaimy. "Ik hoop dat mensen haar met rust laten, dit verdient ze niet."

Vanmiddag is de aflevering van First Dates door NPO offline gehaald. BNNVARA gaf daarop een reactie: "We vinden het onwijs vervelend dat Lisa zulke nare reacties heeft gekregen naar aanleiding van de uitzending van First Dates waarin zij te zien was. Het is nooit de bedoeling dat een kandidaat aan deelname aan het programma een slecht gevoel overhoudt. Wij hebben daarom besloten om de betreffende aflevering offline te halen." Lisa zelf heeft niet gereageerd op de commotie.

First Dates is elke avond te zien om 19:25 uur op NPO3.

Lees verder