Model/actrice Touriya Haoud

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Model/actrice Touriya Haoud

Actrice Touriya Haoud strijdt tegen kanker

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws uit Amerika! Nederlandse actrice/model Touriya Haoud wordt behandeld voor lymfeklierkanker. Een woordvoerder van Haoud bevestigde dit tegenover Shownieuws. Haoud had al langere tijd van vage vermoeidheidsklachten, maar weet dit aan de stress vanwege haar vechtscheiding met acteur Greg Vaughan.

Touriya Haoud begon deze week aan een chemokuur om de ziekte te bedwingen, die inmiddels haar nek, borst en longen heeft aangetast. Volgens de woordvoerder is Haoud hoopvol ingesteld, en gaat ze ervan uit dat ze volledig zal herstellen.

Touriya Haoud had enorm veel succes als model, o.a. voor Tommy Hilfiger en Replay. Daarna brak ze door als actrice in o.a. Costa! De Serie, Oesters Van Nam Kee en (met name) Shouf Shouf Habibi!

Touriya Haoud goes LA

Haoud vertrok naar de Verenigde Staten, waar haar carrière als actrice niet echt van de grond kwam. Ze speelde een rol in de onderschatte thriller Five Fingers, maar deze film (met Laurence Fishburne en Ryan Phillipe) flopte jammerlijk. Nadat ze in 2006 trouwde met Vaughan kwam haar carrière op een laag pitje te staan; in 2017 deed ze nog mee aan de surfshow Into The Waves.

We wensen Touriya enorm veel succes en beterschap! Dat geldt ook voor Shannen Doherty, de Charmed- en Beverly Hills 90210-ster die vandaag bekendmaakte wéér borstkanker te hebben.

Lees verder