Acteur Empire in ziekenhuis door homofobe racisten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Acteur Empire in ziekenhuis door homofobe racisten

Acteur Empire in ziekenhuis door homofobe racisten

|
|

Laatste update:

De acteur Jussie Smollet, die Jamal Lyon speelt in de hitserie Empire is afgelopen nacht aangevallen door twee idioten, aldus zijn aangifge. Jussie Smollet heeft nooit een geheim gemaakt van zijn homoseksualiteit en de twee nageboortes hadden overduidelijk nooit geleerd wat 'normaal doen' betekent. 

Flink agressief

Rond 2:00 uur in de ochtend, in Chicago, verliet Smollett een broodjeswinkel. Volgens zijn verklaring kwamen twee achterlijke klootviolen racistische en homofobe opmerkingen te gillen om vervolgens op hem in te slaan. Ook goten ze schijnbaar bleek over hem heen en knoopten een strop om zijn nek voordat ze ervandoor gingen. Hallo he. Mocht je nog twijfelen of ze het echt zo naar bedoelden: Ze riepen “aren’t you that f***** Empire n*****?,” toen ze aan kwamen lopen en voegden daar nog aan toe, “this is MAGA country!” (Make America Great Again). Het kwam nu ook naar buiten dat Fox Studios (waar Empire wordt gemaakt) doodsbedreigingen heeft gekregen voor de acteur. Oke dan. Inmiddels is Smollett weer op de been en steunbetuigingen overspoelen internet. 

Empire

Empire is een muzikale dramaserie van de Amerikaanse televisiezender Fox over de hip-hop scene. Superguide raadde Empire al eerder aan. Platenlabel Empire Entertainment zich af in New York. Lucious Lyon, de eigenaar achter het immens succesvolle platenlabel Empire, hoort dat hij ernstig ziek is en niet lang meer leeft. Uit zijn drie zoons zal hij een opvolger moeten kiezen. Smollett speelt een van de drie zonen, in de in Amerika zeer populaire serie. De serie heeft inmiddels vijf seizoenen, waarvan de eerste drie op BNNVARA zijn uitgezonden. 

Inmiddels is er een onderzoek gaande naar de aanval, en naar wat er precies is gebeurd. 

Lees verder